The Plastic Heels koostuu neljästä erittäin kokeneesta Suomen huipputason muusikosta, isosta ikähaarukasta, mahtavasta asenteesta ja ammattitason laitteiston tuomasta soundista sekä valoista.

Marko Reunanen - Laulu

 

Marko on aikuisiällä musiikista kiinnostunut ja erittäin kokenut rocklaulaja. Usean vuosikymmenen laulukokemuksella varustettu Marko omaa elämän karheuttaman rockäänen. Marko laulaa niin balladit kuin kovimmat rockrallitkin.

 

Mikko Toikkanen - Kitara

 

Mikko on kouluiästä asti musiikkia harrastanut genren kuin genren osaava rytmi- ja soolokitaristi. Oppituntien ja oman aktiivisen treenamisen myötä Mikko on soittanut monenlaista musiikkia, monessa eri huipputason bändissä.

 

Tuomas Riekkinen - Basso

 

Tuomas on jo teini-iästä asti keikkoja tehnyt monipuolinen ja taitava basisti-kitaristi-laulaja. Muusikon uralle tähtäävä Tuomas ei kangistu kaavoihin, vaan tuo biiseihin uudenlaista kulmaa ja rentoa menoa.

 

Markku Lestinen - Rummut

 

Markku on lähes kolmen vuosikymmen kokemuksella varustettu koulutettu rumpali. Markku ei ainoastaan omaa äärettömän tarkkaa teknisesti huippua soittotaitoa, vaan Markku osaa myös yhdistää vuosien varrella kehittynyttä groovea sopivasti mukaan.